Sisältöaudit

content audit copy.jpg
content audit copy.jpg

Sisältöaudit

545.00

Sosiaalinen verkko on ajanut yritykset ahtaalle - pitäisi pystyä tuottamaan asiakkaalle relevanttia sisältöä, jotta oma paikka ostoprosessin vertailu- ja valintavaiheessa varmistuu.

Sisältöauditin avulla tiedät, mitä sisältöä sinulla jo on ja miten se voidaan hyödyntää uudelleen. Samalla saat tietää millaista sisältöä sinun kannattaisi tuottaa vanhan sisällön rinnalle, jotta asiakkaasi löytävät sivustollesi ja jotta sivusto alkaisi tuottaa sinulle liidejä.

Quantity:
Add To Cart

Miksi sisältöaudit kannattaa?

Sisällöntuotanto on yksi tärkeimmistä markkinoinnin moderneista keinoista, sillä sisältö on ainoa tapa vaikuttaa ostajaan heti ostoprosessin alkuvaiheilla. Liian moni yrityksistä kuitenkin tuottaa sisältöä vain ns. ostoprosessin loppuvaiheille, jossa asiakas tekee valinnan toimittajasta tai tuotteesta.

Mikäli ostaja ei ostoprosessin alkuvaiheessa tiedosta ongelmaa, ei hän myöskään halua tehdä mitään ongelman ratkaisemiseksi. Siksi tuotetta lähellä oleva viestintä ei takuuvarmasti innosta asiakasta!

Edellä mainitusta syystä on hyvä huomioida myös ns. yläpilvi sekä isommat ostajaa koskettavat teemat. Sisältöauditin avulla autan sinua ymmärtämään sen, minkälainen sisältö 1) auttaa tuomaan liikennettä sivustollesi ja 2) konvertoi vierailijat liideiksi.

Mitä sisältöaudit pitää sisällään?

Tilaamalla sisältöauditin saat itsellesi dokumentin siitä, mitä sisältöä sinulla on jo käytössäsi ja miten se voidaan uudelleen hyödyntää omassa markkinoinnissasi. Samalla teen sinulle ehdotuksen uusista sisällöistä, jotka auttavat sinua jäsentämään ostoprosessin eri vaiheet. Saat myös ehdotuksen siitä, mitä muutoksia voit tehdä sivustollesi, jotta se tukee sisällöntuotannon tavoitetta, liidien generointia, paremmin. 

Saat auditin tulokset viikon sisään tilauksesta!