Leadfeeder Extended Trial - 30 päivän pidennetty ilmainen koejakso

leadfeeder.png
leadfeeder.png

Leadfeeder Extended Trial - 30 päivän pidennetty ilmainen koejakso

0.00

Hanki myyntiliidejä kotisivuiltasi

Näe, mitkä yritykset käyvät kotisivuillasi ja mitä ne siellä tekevät.

Quantity:
Sinun ei tarvitse lisätä mitään koriin. Klikkaa alta maksuton kokeilujakso!

HUOM! Klikkaus vie sinut Leadfeederin etusivulle, jossa sinun tulee klikata oikealta ylhäältä Start Your Free Trial! 

Mikä ihmeen Leadfeeder? 

Leadfeeder on verkossa toimiva työkalu, jonka avulla näet, mitkä firmat käyvät kotisivuillasi ja mitä ne siellä tekevät. Voit käyttää tätä tietoa hyväksesi myynnissä ja olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin juuri silloin kun he ovat kiinnostuneita palveluistasi.

Miten Leadfeeder toimii? 

  Lista vierailleista yrityksistä   Näet listan yrityksistä jotka vierailivat verkkosivuillasi. Poistamme listasta automaattisesti Internet-operaattorit ja kotikäyttäjät jotta jäljelle jäävä lista olisi mahdollisimman laadukas.

Lista vierailleista yrityksistä

Näet listan yrityksistä jotka vierailivat verkkosivuillasi. Poistamme listasta automaattisesti Internet-operaattorit ja kotikäyttäjät jotta jäljelle jäävä lista olisi mahdollisimman laadukas.

  Vierailujen yksityiskohdat   Mitä kukin firma teki kotisivuilla? Näet Leadfeederissä kunkin firman jokaisen käynnin verkkosivuillasi sivu sivulta ja näet miten ja millä hakusanoilla he saapuivat sivuille. Näin myyjät tietävät mitä asiakas oli etsimässä.

Vierailujen yksityiskohdat

Mitä kukin firma teki kotisivuilla? Näet Leadfeederissä kunkin firman jokaisen käynnin verkkosivuillasi sivu sivulta ja näet miten ja millä hakusanoilla he saapuivat sivuille. Näin myyjät tietävät mitä asiakas oli etsimässä.

  Liidien organisointi   Voit merkata tietyt liidit tiettyjen myyjien käsiteltäväksi, lähettää liidejä sähköpostilla sekä luokitella ja jättää kommentteja liideihin.

Liidien organisointi

Voit merkata tietyt liidit tiettyjen myyjien käsiteltäväksi, lähettää liidejä sähköpostilla sekä luokitella ja jättää kommentteja liideihin.

Rekisteröidy ja ota Leadfeeder käyttöön. Kauttani saat 30 päivän pidennetyn (maksuttoman) koejakson!

HUOM! Klikkaus vie sinut Leadfeederin etusivulle, jossa sinun tulee klikata oikealta ylhäältä Start Your Free Trial!