Maailma ympärilläsi ei odota, että sinä olet valmis.

Jotta voit olla asiakkaillesi relevantti ja olla mukana ostoprosessin alkupäässä, tulee sinun tuottaa sisältöä - sinun tulee pystyä palvelemaan asiakkaitasi heidän ehdoillaan. Joskus tämä tarkoittaa blogin kirjoittamista. Joskus taas tietoa kulutetaan podcastina työmatkoilla. Joskus se taas tarkoittaa ytimekästä sähköpostisuoraa.  

Asiakas ei tee sinun ehdoillasi vaan he tekevät omilla ehdoillaan. Siksi sinun tulee pystyä tarjoilemaan sisältöä asiakkaan valitsemassa formaatissa. Siinä minä pystyn auttamaan sinua. Teen inbound- ja mikrosisältöjä, jotka löytävät tiensä asiakkaan päätelaitteeseen oikeaan aikaan ja oikeassa formaatissa.  


Nopeaan TARPEESEEN JA PIKAISESTI sisältöä kaipaavalle!

Screen Shot 2017-07-29 at 11.21.33.png

Nopea VIDEOn, ÄÄNEN ja tekstin käsittely palveluna

Verkko vaatii yrityksiä ja asiantuntijoita tuottamaan yhä enemmän sisältöä. Kysynnän noustessa laatuvaatimukset eivät kuitenkaan ole sitä, mitä ne ovat aiemmin olleet. Varsinkin kun jokaisen taskusta löytyy kelpo kuvaus- / äänityslaite - asiantuntijan on täysin hyväksyttävää tuottaa itse ja julkaista materiaali ilman sen ihmeempiä toimenpiteitä.

Jos kuitenkin haluat erottua muista ja saada esimerkiksi logosi videon alkuun ja selkeän toimintakehotteen videon loppuun ohjaamaan asiakasta eteenpäin kohti kauppaa, niin editointipalvelu on juuri sinulle tarkoitettu. Palvelu auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita tuottamaan parempaa sisältöä ilman tarvetta isolle tuotannolle... Tai edes tapaamiselle. 

Näin se toimii:

Sinä kuvaat / äänität / kirjoitat editoinnin pohjaksi tarvittavat materiaalit. Sen jälkeen lähetät minulle materiaalin sekä tarvittavat tiedostot ja kerrot toiveesi editoinnin suhteen. Minä teen editoinnin valmiiksi ja lähetän valmiin materiaalin sinulle ladattavaksi. Kustannustehokasta ja nopeaa!

HUOM! Mikäli kyseessä on vaativampi editointi, konsultoinnit onnistuvat helposti verkossa. Varaa tästä aika, niin olen yhteydessä. Palvelu on täysin aika- ja paikkariippumaton. 


inbound- ja mikrosisällöt

Pienet sisältökokonaisuudet, jotka vievät asiakkaan kohti kauppaa

Asiakkaat ja potentiaaliset ostajat ovat tottuneet kuluttamaan sisältöjä monessa eri formaatissa - on blogeja ja laskeutumissivuja, kuvia ja infograafeja, videohaastatteluja ja referenssivideoita, podcasteja ja sähköposteja. Jokaisella on oma roolinsa potentiaalista ostajaa konvertoitaessa.

Voin auttaa sinua kahdella tavalla:

1. Autan sinua määrittämään, mikä sisältö kuuluu mihinkin ostopolun vaiheeseen.

2. Tuotan *sisällöt niin, että ne tukevat ostoprosessia parhaalla mahdollisella tavalla.

*Sisällöt voivat olla:

  • Laskeutumissivut
  • Blogitekstit + oppaat
  • Toimintakehotteet
  • Videot
  • Valokuvat
  • Infograafit
  • Podcastit
  • LIVE-striimaukset
  • Webinaarit

asiantuntijan tai myyjän osaaminen sisällöiksi yhdellä istumalla

Asiantuntijoita ja myyjiä revitään moneen suuntaan - kiirettä pitää ja sisältöäkin pitäisi pystyä tuottamaan. Tässä yhtälössä sisällöntuotanto kuitenkin lipuu valitettavan usein prioriteettilistan hännille. Mitä jos sanoisin, että pystyn tuottamaan sinulle sisältöjä tuleviksi kuukausiksi ja aikaa per asiantuntija tarvitaan vain noin 1 - 2 h?

Tämän palvelun keskiössä on sisällön monistaminen eli batching. Homma toimii niin, että istun alas asiantuntijanne kanssa valmiiden kysymysten ja videokameran kanssa. Videohaastattelujen pohjalta voidaan luoda niin videojulkaisut kuin blogitkin. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta.


Sisällöllä on tärkeä rooli jokaisessa Inbound-markkinoinnin osassa. 

Inbound-markkinointi

Muutamia asiakkaitani: