Maailma ympärilläsi ei odota, että sinä olet valmis.

Jotta voit olla asiakkaillesi relevantti ja olla mukana ostoprosessin alkupäässä, tulee sinun tuottaa sisältöä - sinun tulee pystyä palvelemaan asiakkaitasi heidän ehdoillaan. Joskus tämä tarkoittaa blogin kirjoittamista. Joskus taas tietoa kulutetaan podcastina työmatkoilla. Joskus se taas tarkoittaa ytimekästä sähköpostisuoraa.  

Asiakas ei tee sinun ehdoillasi vaan he tekevät omilla ehdoillaan. Siksi sinun tulee pystyä tarjoilemaan sisältöä asiakkaan valitsemassa formaatissa. Siinä minä pystyn auttamaan sinua. Teen inbound- ja mikrosisältöjä, jotka löytävät tiensä asiakkaan päätelaitteeseen oikeaan aikaan ja oikeassa formaatissa.  


VIDEON, ÄÄNEN JA TEKSTIN KÄSITTELY / EDITOINTI PALVELUNA . . .

Verkko vaatii yrityksiä ja asiantuntijoita tuottamaan yhä enemmän sisältöä. Kysynnän noustessa laatuvaatimukset eivät kuitenkaan ole sitä, mitä ne ovat aiemmin olleet. Varsinkin kun jokaisen taskusta löytyy kelpo kuvaus- / äänityslaite - asiantuntijan on täysin hyväksyttävää tuottaa itse ja julkaista materiaali ilman sen ihmeempiä toimenpiteitä.

Jos kuitenkin haluat erottua muista ja saada esimerkiksi logosi videon alkuun ja selkeän toimintakehotteen videon loppuun ohjaamaan asiakasta eteenpäin kohti kauppaa, niin editointipalvelu on juuri sinulle tarkoitettu. Palvelu auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita tuottamaan parempaa sisältöä ilman tarvetta isolle tuotannolle... Tai edes tapaamiselle.

NÄIN SE TOIMII: Sinä kuvaat / äänität / kirjoitat editoinnin pohjaksi tarvittavat materiaalit. Sen jälkeen lähetät minulle materiaalin sekä tarvittavat tiedostot ja kerrot toiveesi editoinnin suhteen. Minä teen editoinnin valmiiksi ja lähetän valmiin materiaalin sinulle ladattavaksi. Kustannustehokasta ja nopeaa!

HUOM! Mikäli kyseessä on vaativampi editointi, konsultoinnit onnistuvat helposti verkossa. Varaa tästä aika, niin olen yhteydessä. Palvelu on täysin aika- ja paikkariippumaton.

INBOUND- JA MIKROSISÄLLÖT . . .

Asiakkaat ja potentiaaliset ostajat ovat tottuneet kuluttamaan sisältöjä monessa eri formaatissa - on blogeja ja laskeutumissivuja, kuvia ja infograafeja, videohaastatteluja ja referenssivideoita, podcasteja ja sähköposteja. Jokaisella on oma roolinsa potentiaalista ostajaa konvertoitaessa.

VOIN AUTTAA SINUA KAHDELLA TAVALLA:

 1. Autan sinua määrittämään, mikä sisältö kuuluu mihinkin ostopolun vaiheeseen.
 2. Tuotan *sisällöt niin, että ne tukevat ostoprosessia parhaalla mahdollisella tavalla.

*SISÄLLÖT VOIVAT OLLA:

 • Laskeutumissivut
 • Blogitekstit + oppaat
 • Toimintakehotteet
 • Videot
 • Valokuvat
 • Infograafit
 • Podcastit
 • LIVE-striimaukset
 • Webinaarit

SUBSTANSSIN MONISTAMINEN . . .

Asiantuntijoita ja myyjiä revitään moneen suuntaan - kiirettä pitää ja sisältöäkin pitäisi pystyä tuottamaan. Tässä yhtälössä sisällöntuotanto kuitenkin lipuu valitettavan usein prioriteettilistan hännille. Mitä jos sanoisin, että pystyn tuottamaan sinulle sisältöjä tuleviksi kuukausiksi ja aikaa per asiantuntija tarvitaan vain noin 1 - 2 h?

Tämän palvelun keskiössä on sisällön monistaminen eli batching. Homma toimii niin, että istun alas asiantuntijanne kanssa valmiiden kysymysten ja videokameran kanssa. Videohaastattelujen pohjalta voidaan luoda niin videojulkaisut kuin blogitkin. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta.

SISÄLTÖJEN KONSEPTOINTI JA KETTERÄ TUOTANTO . . .

Oletko ollut tilanteessa, jossa olet selaillut nettiä ja huomannut, että kilpailijasi on tehnyt juuri sen sisällön, jota sinä olet pyöritellyt mielessäsi. Niin minäkin. Siksi haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden kokeilla eri sisältöformaatteja nopeasti ja ketterästi.

Palvelussa luomme konseptin, sanotaan vaikka podcast-sarjasta. Luomme muutaman pilottijakson, jonka jälkeen julkaisemme sisällön ja mittaamme tuloksia. Varmistamme vielä asiakkailta, olisiko tämä jatkossa heille mielekäs tapa kuluttaa sisältöä.

OSTOPOLUN JA MYYNNIN OPTIMOINTI . . .

Palvelu alkaa sillä, että kerrot, millaisia markkinoinnin myynnin tavoitteita olet itsellesi asettanut ja miksi. Tämän jälkeen tutustun ostajapersooniin, tutkin sivuston, käytössä olevan teknologian, blogin, sähköpostisuorat, some-sisällön sekä muut mahdolliset sisällöt, kuten oppaat.

Tämän jälkeen annan ehdotuksen siitä, miten kokonaisuutta voisi optimoida paremmin tavoitteita tukeviksi. Voin myös tukea yhteistä matkaa sisällöntuotannollisesti, mikäli koet tarvitsevasi tukea sisällön päivittämiseen.

PALVELUN VAIHEET:

 • Ostajapersooniin tutustuminen
 • Strategian läpikäynti
 • Sivusto- / sisältöanalyysi sis. teknologiat
 • Sisällön kehitysideoiden dokumentointi
 • Konversiopisteiden kehitysideoiden dokumentointi
 • Teknologiasuositukset
 • Kokonaisuuden esittely

Huomaa! Eri kokonaisuuksien konversio-optimoinnin voi toteuttaa myös yksi kerrallaan, eli aloitamme optimoinnin etusivusta ja lopetamme vaikka blogiin. Tekeminen voidaan jakaa myös ns. retaineriin, eli tuki on kuukausittaista siihen asti, että olemme saaneet tiiminne sekä prosessinne siihen malliin, että voitte jatkaa tuloksellista tekemistä ilman tukeani.

KOULUTUKSET JA PUHEENVUOROT . . .

Kaikkea ei voi, eikä pidäkään, osata itse. Teen koulutuksia ja konsultointeja tilauksesta ja tarpeen vaatiessa.

KOULUTAN JA KONSULTOIN SEURAAVISTA AIHEISTA:

 • Ketterä sisällöntuotanto, erityisesti video
 • Inbound-markkinointi
 • Kameralle esiintyminen
 • Markkinointiteknologia ja
 • Myyvä sisältö

Sisällöllä on tärkeä rooli jokaisessa Inbound-markkinoinnin osassa. 

Inbound-markkinointi

Muutamia asiakkaitani: