Maailma ympärilläsi ei odota sitä, että sinä olet valmis.

Jotta voit olla asiakkaillesi relevantti ja jotta voit olla mukana ostoprosessin alkupäässä, tulee sinun tuottaa sisältöä - sinun tulee pystyä palvelemaan asiakkaitasi heidän ehdoillaan. Joskus tämä tarkoittaa blogin kirjoittamista. Joskus taas tietoa kulutetaan podcastina työmatkoilla. Joskus se taas tarkoittaa ytimekästä sähköpostisuoraa.  

Asiakas ei tee sinun ehdoillasi vaan he tekevät omilla ehdoillaan. Siksi sinun tulee pystyä tarjoilemaan sisältöä asiakkaan valitsemassa formaatissa. Siinä minä pystyn auttamaan sinua. Teen Inbound & Micro-sisältöjä, jotka löytävät tiensä asiakkaan päätelaitteeseen oikeaan aikaan ja oikeassa formaatissa.  

Social media production helsinki

Minimum Viable Campaign - sisältöjen konseptointi ja ketterä tuotanto

Oletko ollut tilanteessa, jossa olet selaillut nettiä ja huomannut, että kilpailijasi on tehnyt juuri sen sisällön, jota sinä olet pyöritellyt mielessäsi. Niin minäkin. 

Siksi haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden kokeilla eri sisältöformaatteja nopeasti ja ketterästi. 

Palvelussa luomme konseptin, sanotaan vaikka podcast-sarjasta. Luomme muutaman pilottijakson, jonka jälkeen julkaisemme sisällön ja mittaamme tuloksia. Varmistamme vielä asiakkailta, olisiko tämä jatkossa heille mielekäs tapa kuluttaa sisältöä.  

 
Proof Of Concept - inbound ja Micro-sisältö

inbound- ja micro-sisällöt verkkoon ja someen

Asiakkaat ja potentiaaliset ostajat ovat tottuneet kuluttamaan sisältöjä monessa eri formaatissa - on blogeja ja laskeutumissivuja, kuvia ja infograafeja, videohaastatteluja ja referenssivideoita, podcasteja ja sähköposteja. Jokaisella on oma roolinsa potentiaalista ostajaa konvertoitaessa.

Voin auttaa sinua kahdella tavalla:

1. Autan sinua määrittämään, mikä sisältö kuuluu mihinkin ostopolun vaiheeseen. 

2. Tuotan *sisällöt niin, että ne tukevat ostoprosessia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

*Sisällöt voivat olla: 

- Laskeutumissivut

- Blogitekstit + oppaat

- Toimintakehotteet blogiin tai someen

- Referenssivideot tai haastattelut

- Sisältöä tukevat valokuvat tai infograafit

- Podcastit

- LIVE-striimaus tapahtumasta

- Webinaarit

Video production helsinki

Substanssin monistaminen sisällöiksi

Asiantuntijoita ja myyjiä revitään moneen suuntaan - kiirettä pitää ja sisältöäkin pitäisi pystyä tuottamaan. Tässä yhtälössä sisällöntuotanto kuitenkin lipuu valitettavan usein prioriteettilistan hännille. 

Mitäs jos sanoisin, että pystyn tuottamaan sinulle sisältöjä tuleviksi kuukausiksi ja aikaa per asiantuntija tarvitaan vain noin 1 - 2 h? 

Tämän palvelun keskiössä on sisällön monistaminen eli batching. Homma toimii niin, että istun alas asiantuntijanne kanssa valmiiden kysymysten ja videokameran kanssa. Videohaastattelujen pohjalta luodaan niin videojulkaisut kuin blogitkin. Helppoa ja vaivatonta.  

 

Sisällöllä on tärkeä rooli jokaisessa Inbound-markkinoinnin osassa. 

Inbound-markkinointi

Muutamia asiakkaitani: