Jaksossa mainitun tekstin alkuperäinen artikkeli: http://blog.zef.fi/katri-tanni-sisaltomarkkinoinnissa-ei-olekaan-kyse-sisalloista

Mikä ihmeen Curated? 

Nautin uuden oppimisesta. Ja vaikka nautin lukemisesta, kulutan suurimman osan sisällöistä joko podcasteina tai videoina. Kuuntelen samalla kun ajan. Katson samalla kun syön. Sisällöistä on tullut päivittäinen tarve. 

Olen huomannut, että sisältöjen määrä on voimakkaassa kasvussa, jolloin hyvien sisältöjen löytämisestä tulee yhä haastavampaa. Uuden oppiminen kuitenkin motivoi. Trendien aalloilla pysyminen voittaa laiskuuden. 

Heräsin ajatukseen siitä, että voisin olla hyvän sisällön lähettiläs. Voisin jakaa omat löydökset oman verkostoni kanssa. Voisin tehdä kiireisille markkinoijille, myyjille ja johtajille sisältöjä, jotka on helppo kuluttaa missä ja milloin vain. Tämä voisi olla keino auttaa Suomea menestymään entistä paremmin!

Syntyi ajatus uudesta YouTube-sarjasta, joka koostaa omat löydökset ja mielenkiintoiset sisällöt yhteen paikkaan... Helposti kulutettavaksi videoksi. Kuratoin blogeja, videoita tai podcasteja maailmalta ja Suomesta. Nostan ja kommentoin jaetuimpia sisältöjä sellaiseen formaattiin, että se kulkee mukana jokaisen kiireisen ammattilaisen arjessa. 

Mukana yhteisessä matkassa?

Ja jos koet oman sisältösi kuratoinnin arvoiseksi, annan siihen mahdollisuuden. Ehdota ja saa oma blogisi suuremman yleisön kuultavaksi. Kutsun sinut mukaan Curatedin matkaan. Tilaa kanava ja tiedä, mistä milloinkin puhutaan. Tilaa kanavani ja saat parhaat sisällöt näytöllesi silloin kuin ne ovat relevantimpia. Kiitos ja kumarrus!

Comment