Live-striimi on yksi tämän päivän tehokkaimmista tavoista palvella niitä, jotka eivät päässeet paikalle. Striimitallenne taas voidaan hyödyntää monella tapaa sisällön luonnissa. Esimerkiksi muutaman tunnin seminaaritallenne voidaan jakaa pieniin osiin teemoittain.

Eri kokonaisuudet voidaan jakaa taas omiksi blogeikseen, ja kokonaisuuksia voidaan jakaa videoina ja teksteinä kokonaisuuksille sopiviin some-kanaviin. Tällöin saadaan maksimoitua tuotetun materiaalin levikki ja hyödyt. 

Olen toteuttamassa TRAL:in työnhakuun liittyvän seminaarin LIVE-lähetystä, ja voitkin seurata Uudelle uralle -seminaarin live-lähetystä tästä blogista klo 17 eteenpäin. Lue alta päivän teemat ja take-awayt! 

Lataa koulutuksen materiaali itsellesi tästä

Teemat:

• Alanvaihto mielessä – miten lähestyä asiaa?
• Löydä oma juttusi – unelmat ja visiot kantavat
• Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen uralla
• Miten alanvaihtaja löytää piilotyöpaikkoja?
• Käytännön vinkkejä alanvaihtajalle

Koulutuksen hyödyt:

• Teet oman konkreettisen toimintasuunnitelmasi liittyen omaan tilanteeseesi
• Saat uusia näkökulmia omaan urasuunnitteluusi
• Opit, miten voi vaihtaa alaa piilotyömarkkinoiden kautta
• Saat käytännön työkaluja onnistuneeseen alanvaihtoon
• Opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja unelmiasi

OIkein hyviä katseuhetkiä!

Comment