Snapchat ohjeet

Mikä ihmeen Snapchat?

Jokin aika sitten somekenttään saapui uusi haastaja, Snapchat. Tämä somekentän ihme toi käyttäjilleen mahdollisuuden kertoa visuaalista tarinaa suhteellisen vaivatta. Yksi Snapchatin ehdottomista eduista on mahdollisuus yhdistää eri medioita, kuten videota, kuvaa, tekstiä ja värejä.

Se on myös loistava tarinankerronnan väline kaikessa autenttisuudessaan sekä reaaliaikaisuudessaan. Siksi siitä puhutaankin somettajien keskuudessa uutena Instagramina. Onhan tämä tavallaan totta, sillä siinä missä Instagramissa nykyään löytyy hiottuja ja timanttisia kuvia ja fantasioita, Snapchat kertoo tarinan spontaanisti ilman painetta tuotannon sen ihmeellisempään hiomiseen. 

Muita esille nostamisen arvoisia huomioita Snapchatista on tykkäämisen ja jakamisen puuttuminen. Siksi myös mukaan lähtö on helpompaa, sillä Snapchat ei luo jakojen ja tykkäysten odottamisen tuskaa. Viesti on katsottavissa vain hetken, jonka jälkeen se kaikkoaa palvelusta. 

Tips & Tricks

Otinkin Snapchatin omaan käyttöön, ja nyt haluankin jakaa omat löydökseni Snapchatin alkeista sen piilotettuihin ominaisuuksiin. Laita alta video katseluun, niin tiedät (lähes) kaiken tarvitsemasi Snapchatin tehokkaaseen haltuunottoon: 


Kerro minulle mitä muita piilotettuja helmiä olet löytänyt. Kommentoi myös, mikäli jäit kaipaamaan lisätietoa ominaisuuksista. Muutoin, oikein hyvää snäppäilyä. 

Comment