lajikokeilussa spinning

Olen tehnyt viime viikkoina enemmän töitä oman hyvinvointini eteen kuin moneen vuoteen yhteensä. Ja olo on myös sen mukainen. Jos tulet vasta nyt mukaan muutosmatkaani (Mies 2.0), niin suosittelen lukemaan täältä mistä on kyse. 

Tiedän sen, että en tule olemaan kova salilla kävijä, vaan tarvitsen jotain helpompaa ja kenties monipuolisempaa liikuntaa. Siksi olenkin päättänyt kokeille useampia lajeja, jotta tietäisin mikä minulle sopii.

Oman muutosmatkani ohjaaja, Personal Trainer Katri, kehui spinningiä. Uskon tietysti ammattilaisen sanaan ja pyöräsaliinhan sitä jouduttiin. Sitä ennen sain tilaisuuden käydä pelaamassa vähän säbää, josta kerroinkin viime jaksossa. Katso videolta miten käynti meni. 

 

Mitä arki on nyt?

Matkaa on takana noin 4 viikkoa ja kiloja on karissut vastaava numero. Itselleni kuitenkin tärkein mittari on se, miltä minusta tuntuu. Siihen vastaus on seuraava: olen virkeämpi, jaksan paremmin ja arki tuntuu paljon paremmalta. Itsetuntoni on myös kohonnut ja olen tehnyt muita elämää muuttavia päätöksiä. Niistä kerron myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Tässä on matkan mantra: teen tätä itselleni.

Olen miettinyt pitkään mikä itselleni on tärkeää ja pohdinnan johtopäätöksenä olen todennut sen, että olen oikeasti laiska liikkumaan. Ajatus liikkumisesta ei saa minua liikkumaan. Se ei ole itselleni tarve. Tarvitsen jonkin muun syyn tehdä.

Yksi suurimmista syistä itselleni on riippumattomuuden tarve. Se että minun ei tarvitse olla muista riippuvainen, ei edes valtiosta, auttaa minua jaksamaan. Se, että olen terve ja pystyn toimimaan itsenäisesti vie minua kohti tavoitteitani. 

Mitkä syyt sinua liikuttavat? Kommentoi alle tai kerro minulle #MiesKaksPisteNolla -tägillä Twitterissä. Palataan pian asiaan! :) 

Comment