parempi huominen - mieskakspistenolla

Yhteiskuntamme elää kiireestä, töistä ja istumisesta. Vietämme keskimäärin elämästämme noin 2 vuotta erilaisissa palavereissa. Istumme hartiat korvissa noin 9 tuntia päivästä. PELOTTAVAA, eikö? Haluankin tehdä asialle jotain. Ainakin omalta osaltani. Olen itse vastuussa siitä, miltä tulevaisuuteni näyttää ja tuntuu. 

Miksi MIES 2.0? 

Vastaus kysymykseen on hyvin yksinkertainen. Lähdin tähän, koska olen todella huolissani hyvinvoinnistani. Idean sarjaan sain tietysti katsomalla TV:stä kaikenlaisia muodonmuutos- ja elämänmullistusohjelmia. Niissä on kuitenkin yksi ongelma. Ne ovat intensiteetiltään aivan liikaa minulle. En pysty, enkä edes halua, omassa arjessani tekemään vastaavanlaisia muutoksia. Siksi halusinkin dokumentoida oman muutosmatkani, joka on hyvin toisenlainen.

Haluan näyttää esimerkkiä siitä, kuinka pieniä valintoja ja päätöksiä tekemällä voimme saavuttaa todella ison ja pitkäaikaisen muutoksen. Uskon tasapainoiseen elämään ilman suurta painoarvon siirtämistä mihinkään ääripäähän. 

Yksi projektin tärkeimmistä tavoitteista onkin se, että voin ylläpitää saavutettua terveyttä pitkälle tulevaisuuteen. Siksi ruokavalio ei saa olla pelkkää salaattia, pähkinää ja maustamatonta kanaa. Muutoksen tulee noudattaa omia sisäisiä motivaatioitani. Sen täytyy noudattaa omia ehtojani. 

Kuuntele itseäsi! 

Haluan sanoa myös sen, että yksi suurimmista muutoksista ja päätöksistä on sisäinen. Olen päättänyt, että olen muutoksen arvoinen. Haluan nauttia ensisijaisesti elämästä. Siten pystyn palvelemaan asiakkaitani paremmin. Olen tehokkaampi, teen enemmän ja saan parempia tuloksia. Luon positiivisen kierteen. Näin itsetuntoni kohoaa, oloni parempi, jaksan pitempään ja saan jälleen parempia tuloksia. Olen liekeissä.. ;) 

Tulen tekemään sarjan suuria päätöksiä, jotka tulen jakamaan myös teidän seuraajien kanssa. Olen onnellinen siitä, että olen päässyt tähän tilanteeseen. Olen myös kiitollinen Katrille, joka on lähtenyt tämän matkan kapteeniksi.

Tässä linkki Katrin ylläpitämään Fit You Too -blogiin! 

Sen pidemmittä puheitta, tästä se lähtee. Tervetuloa seuraamaan omaa kymmenviikkoista muutostani. Laitahan sarjan ensimmäinen jakso alta katseluun! Jos tiedät jonkun joka voisi tästä inspiroitua, pyydän, että jaat kirjoutuksen ja videon. Yhdessä olemme enemmän! 

Seuraa ja kommentoi häsällä #MiesKaksPisteNolla! 

Terveisin, 4 Comments