Uusi vuosi on töräytetty vauhdilla käyntiin ja muun muassa Twitter on täyttynyt viestiketjuista, jotka käsittelevät uuden vuoden tavoitteita. Tämä onkin ensimmäinen vuosi kun teen myös omista tavoitteistani julkisia. 

Miksi päätin julkaista tavoitteeni juuri tänä vuonna? Olen aina halunnut luoda ympärilleni jotain merkityksellistä. Viime viikkojen aikana olen todennut itselleni, että ilman todellista sitoutumista tavoitteisiini en tule tavoitettani saavuttamaan. Julkistamalla omat tavoitteeni sitoudun niihin kokonaisvaltaisesti ja samalla altistan itseni niin itseni kuin muidenkin kritiikille ja avulle. 

Apu ja kritiikki auttavat minua rakentamaa selkeämmän polun tulevalle vuodelle. Tavoitteet konkretisoituvat, niitä voi mitata, optimoida ja sen myöt rakentaa uutta aivan eri tavalla. Kaiken tämän lisäksi, tavoitteiden listaaminen tarjoaa minulle hyvän mahdollisuuden priorisoida toimiani.

Tavoitteita miettiessä on tietysti tärkeää muistuttaa itseään omista intohimoista, rakastamistaan asioista, unelmista sekä omista sankareista ja idoleista. Siksi lainaankin tässä kohtaa Steve Jobsia. 

Life can be much broader once you discover one simple fact: Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you and you can change it, you can influence it, you can build your own things that other people can use.

Once you learn that, you’ll never be the same again.
— Steve Jobs

Tavoitteeni vuodelle 2015:

1. Arvosta omaa aikaasi! 

- Priorisoi tekeminen niin, että se tukee asetettuja tavoitteita.

2. Tuo oma persoonasi esiin 

- Verkotu, tuota, julkaise ja liity 

3. Kehitä itseäsi

- Markkinoijana

- Johtajana

- Materiaalin tuottajana ja vlogaajana

- Lue enemmän kirjoja, blogeja ja muita julkaisuja

4. Auta muita kehittymään ja kehittämään 

5. Syö terveellisemmin ja monipuolisemmin

- Unohda karkit!

Ja viimeisenä: 

Johtajana kehittymisen lupaus itselleni: Lupaan olla assertiivisempi, uskoa itseeni ja omaan osaamiseeni sekä johtaa ja kommunikoida ennakkoluulottomasti sekä innostavasti.

Inspiroidutaan yhdessä, tuetaan toisiamme ja tehkäämme vuodesta 2015 yhdessä menestymisen vuosi! 

Comment